preloader-image

Blue Square

View Property Details

Town

Malaga

Region

Costa del Sol, España

Reference

ES-MAL-015923

Price

€219,000
Scroll Down

Town

Malaga

Region

Costa del Sol, España

Reference

ES-MAL-015923

Price

€219,000

Completely refurbished apartment in Perchel Norte, Málaga centre

Property Description

This newly, totally refurbished apartment is a fantastic for a Málaga centre apartment! Ready for June 2020, this is creating a stunningly designed project, using the highest quality materials. The flooring throughout the 2 bedrooms, living dining area and open kitchen is in a dark ceramic and the walls in a white matt finish. The corner kitchen is fully equipped with the latest branded appliances, with a glass ceramic cooking surface. The bathroom has fashionable shower unit, double sink, and stylish white wall tiling. Both bedrooms have tall built-in wardrobes, offering plenty of space of clothing! The layout is been designed to maximise space and comfort and all the carefully contemplated fittings and furniture are included. Located in Perchel Norte area of Málaga centre, the tapas bars, museums and shops of the historic centre are only 10 minutes by foot across the 'dry river', with the train station also being 10 minute walk away.


Essential Property Details
  • iconType Apartment
  • iconListing Type Sale
  • iconBedrooms 2
  • iconBathrooms 1
  • iconServices Air conditioning, Double glazing, Furnished, Intercom, Internet, Lift
  • iconProximities Beach, Doctor, Harbour, Hospital, Movies, Park, Primary school, Sea, Secondary school, Shopping center, Shops, Sport center, Supermarket, Taxi, Tennis court, Town center, Train station, University
  • iconKitchen 1
  • iconProperty Areas Apartment
  • Year Built 1967
  • Renovation Year 2020
  • Orientation South facing
  • Floor Middle Floor
  • Condition Excellent condition
  • Heating Boiler
  • Waste Water Main drainage
  • Energy Efficiency Rating Letter D
  • Community Fees € 40

The quality of materials and layout have been carefully designed

Owen Burke

Back to top scroll-up